Mijn naam is Tom van Hell en ik ben geboren in 1967.

Fotografie begon voor mij met natuurfotografie in 1996.Eerst nog alleen in vakanties en in het weekend, maar algauw was ik elk vrij moment met de camera op stap. Wild en Vogels hebben mijn grote interesse. Daarom ben ik vaak te vinden in de polder en op de Veluwe. tom 1Ook mag ik voor vogelfotografie graag gebruik maken van fotohutten die tegenwoordig in prachtige gebieden aangeboden worden.

Wat mij betreft is natuurfotografie de mooiste hobby die er is! Voor mij zelf is het vooral  een heerlijke hobby om van de natuur te genieten in alle rust. Verder vind ik het ook erg leuk om presentaties te vertonen van de gemaakte beelden uit de natuur, dan probeer ik ook andere ge├»nteresseerden deelgenoot te maken van mijn passie "natuurfotografie".

Ik wil graag veel mensen laten meegenieten van mijn natuurbeleving die ik heb gevoeld bij het maken van de foto's. Met mijn beelden wil ik laten zien, hoeveel moois er nog te vinden is op deze wereld. We moeten zuinig zijn op de natuur. Met het vertonen van foto's die soms ver weg gemaakt zijn, maar ook dichtbij, probeer ik liefde voor de natuur te kweken. Op onze planeet is nog veel moois in de natuur te ontdekken, maar dan moet je er (veel) tijd in steken en er oog voor hebben.


Sinds 2004 bied ik mijn diensten als fotograaf aan voor o.a familiereportages en bedrijfsfotografie.

Copyright ┬ę 2013. All Rights Reserved